«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε… 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά σε ανάρτησή της στο Instagram. Τα λόγια της συνόδευε μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Ada.

Μαμά και κόρη φαίνονται να κοιμούνται στο κρεβάτι, με τη σχεδιάστρια να κοιτάζει τρυφερά τη μικρή τότε Ada. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει για την επιλογή της υιοθεσίας, συγκινώντας και δίνοντας το δικό της παράδειγμα προς τις γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της.

«Μου είναι δύσκολο το να θυμάμαι και το πίσω. Στο τελευταίο ταξίδι στην Αιθιοπία ήμουν με μία φίλη μου και της είπα ότι την επόμενη φορά θα γυρίσω για να υιοθετήσω παιδί. Ήταν πολύ έντονο στο μυαλό μου το θέμα της υιοθεσίας αλλά βασανιζόμουν μέσα μου. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ανοιχτό το θέμα της υιοθεσίας. Και δεν είχα κανέναν στο περιβάλλον μου. Βρέθηκα σε ένα μοναστήρι και ζήτησα σημάδι. Λίγες ημέρες μετά, γνώρισα μία γυναίκα που είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιθιοπία και πάνω σε αυτό, μου δείχνει τον γιο της που ήθελε να τον βαφτίσω. Έκατσα, την άκουσα, αλλά είχα ακόμα την απόστασή μου», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ