Η Χριστίνα Κοντοβά δείχνει μαγεμένη με την Ουγκάντα και τις ομορφιές της. Τα τοπία, ο κόσμος, η κουλτούρα και φυσικά η μικρή Ada την έχουν κάνει να ερωτευτεί την Αφρική και να περνά υπέροχες στιγμές.

Το ταξίδι της ξεκίνησε με σκοπό την υιοθεσία της μικρούλας και αυτό την ώθησε να βρεθεί σε αυτό το ομολογουμένως όμορφο μέρος αρκετές φορές, καθώς δεν είναι εύκολο να διευθετηθεί τόσο απλά το ζήτημα της υιοθεσίας.

Χριστίνα Κοντοβά

Τις φορές που η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται στην Αφρική φροντίζει να την εξερευνά. Να ανακαλύπτει τη ζωή εκεί, να επισκέπτεται μέρη και να απαθανατίζει εικόνες που εύκολα θα μπορούσαν να κοσμούν τις σελίδες του National Geographic. Kι αυτό γιατί τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς έχει μοιραστεί μέσα από τα social media που διατηρεί σε ταξιδεύουν και σε κάνουν όχι μόνο να θαυμάζεις το μεγαλείο της φύσης, αλλά και να νιώθεις μικρός μπροστά στην πλάση που μας περιβάλλει και που δυστυχώς δεν αντιμετωπίζουμε με σεβασμό.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφέρει μέσα από ανάρτησή της: «Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω ξανά τη δουλειά για τους επόμενους μήνες! Θα μου λείψει αλλά και η χαρά μου δεν κρύβεται». Αν κρίνουμε, λοιπόν, από την καθημερινότητά της εκεί και τις εικόνες που συλλέγει, τότε η χαρά της είναι απόλυτα δικαιολογημένη!

Με όπλο τη φωτογραφική της μηχανή, λοιπόν, απαθανατίζει εικόνες και εξυμνεί την ομορφιά της φύσης. Καταγράφει την κουλτούρα των γηγενών, φωτογραφίζεται μαζί τους και γίνεται ένα.

Παράλληλα, η δημοφιλής σχεδιάστρια φωτογραφίζει την άγρια φύση και δείχνει ενθουσιασμένη με όσα βλέπει με τα ίδια της τα μάτια. Μοναδικές στιγμές που έχει την τύχει και τη χαρά να ζει από κοντά!

Η Χριστίνα Κοντοβά εκτός από το μαγικό ταξίδι της υιοθεσίας, έχει καταφέρει να βιώσει νέες εμπειρίες που είναι βέβαιο ότι την έχουν προικίσει με ξεχωριστές εικόνες, ξεχωριστούς ανθρώπους και με μια κουλτούρα εντελώς διαφορετική. Ακολούθησε την στο instagram και θα ταξιδεύεις κι εσύ συχνότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ