Η ζωή της άλλαξε για πάντα όταν περίπου τρία χρόνια πριν, η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε την κόρη της, την Ada, από την Ουγκάντα.

Η μικρή Ada από εκείνη την ημέρα έχει γίνει το κέντρο του κόσμου της αγαπημένης σχεδιάστρια, που συχνά μάς δείχνει τη μικρή της στο Instagram, στην οποία έχει εμφυσήσει τις δικές της αγάπες για τα ζώα, τα ταξίδια και τη μόδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά μαθαίνει την Ada να αγαπάει τα ζώα
Η Χριστίνα Κοντοβά μαθαίνει την Ada να αγαπάει τα ζώα

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες πραγματοποιούν ένα ιδιαίτερο ταξίδι, στις ρίζες της Ada.

Η Ada είναι ένα κορίτσι από την Ουγκάντα που η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία η σχεδιάστρια έμεινε στην Ουγκάντα για 13 μήνες. Η ίδια είχε πει στην Σίσσυ Χρηστίδου για την διαδικασία της υιοθεσίας:

«Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα. Περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες, αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε 2 φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο. Ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι 2 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Χριστίνα Κοντοβά, μιλώντας για την αυστηρότητα της αναδοχής στην Ουγκάντα».

Πλέον έχει την κόρη της στην Αθήνα, αλλά και για τις δύο είναι σημαντικό να υπάρχει επαφή με τις ρίζες της Ada.

Έτσι, mέσω Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά έκανε μερικές αναρτήσεις από το ταξίδι στην πατρίδα της κόρης της, την οποία περιγράφει ως το «αγαπημένο της μέρος στη γη».

Η Χριστίνα Κοντοβά κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της το ταξίδι της μέσα στο αεροπλάνο και μερικά στιγμιότυπα από τον προορισμό της. «Προσγειώθηκα στο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο» έγραψε στη λεζάντα του κλιπ.

Ενώ στα insta stories της δημοσιεύει μια selfie με τη μικρή της γράφοντας: «Έτοιμες να αναβιώσουμε τις αναμνήσεις μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ