Η κίνηση του Τάσου Ξιαρχού να διακωμωδήσει τα παραπανίσια κιλά μιας κοπέλας, οποία τύγχανε να βρίσκεται στο ίδιο μαγαζί με εκείνον, προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών, με τη Δανάη Μπάρκα να αποφασίζει να φορέσει μπλούζα με ρίγες και να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη“.

Μάλιστα, η ίδια δεν ανέφερε το όνομά του στον τηλεοπτικό αέρα, και τον αποκαλούσε ως ο «συγκεκριμένος άνθρωπος».

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το Σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη», ανέφερε η παρουσιάστρια αρχικά.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ