Σε κλίμα οδύνης η Εξόδιος Ακολουθία του Γιάννη Κοντούλη στη Μητρόπολη Αθηνών με τη Δέσποινα Μοιραράκη να αποχαιρετά τον σύζυγό της,ο οποίος ηττήθηκε από τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη και οι γιοι της ήταν εμφανώς συγκινημένοι για την απώλειά του.

Σε ηλικία μόλις 58 ετών άφησε την τελευταία του πνοή και η επιχειρηματίας δήλωσε στο «Πρωινό»: «Ο πόνος μου είναι τεράστιος. Έχασα τη ζωή μου. Έχασα τον άνθρωπό μου. Έχασα το στήριγμά μου. Η κηδεία του Γιάννη μου θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στην Μητρόπολη. Με τιμές ναυτικού. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της «Ελπίδας» σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο. Επιθυμία της οικογένειας είναι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ να σεβαστούν την ιερότητα της στιγμής και να με αφήσουν μόνη μου να αποχαιρετήσω τον αντρούλη μου».

Ο Γιάννης Κοντούλης τιμήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, και του αποδόθηκαν τιμές Ναυάρχου, ενώ η σύζυγός του τον αποχαιρετούσε.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε «σε λατρεύω» δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», είχε αναφέρει στο «Happy Day» η Δέσποινα Μοιραράκη.

Μοιραράκη
Γγιώργος Τσαλίκης

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ