Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λονδίνο για να συμβάλλει στη μετακόμιση της κόρης της, Μελίνας, η οποία πραγματοποεί σπουδές στην Αγγλία. Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα και αναφέρθηκε στην κόρη της, που κάνει σπουδές στην υποκριτική.

«Πήγα στην Αγγλία για να τακτοποιήσω το παιδί μου, δεν ήταν ταξίδι αναψυχής. Ήμουν αρκετές ημέρες εκεί», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Καθάρισα το σπίτι και έβαλα τα σωστά φαγητά στην κατάψυξη. Είναι περίοδος προσαρμογής», συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου!, είχε αναφέρει η Δέσποινα Βανδή όταν η Μελίνα αποφοίτησε από το σχολείο της.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο event που τραγούδησε, στο οποίο ο πρίγκιπας Παύλος χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και έγινε viral.

Δέσποινα Βανδή-Μελίνα Νικολαΐδη: Με υπέροχα looks στη Γλυφάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ