Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ, με τις εμφανίσεις της να συζητιούνται και την ίδια να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Η Δέσποινα Βανδή έχει το δικό της φανατικό κοινό, εδώ και χρόνια, ενώ η επαφή της με τους followers της στα social media είναι δυνατή.

Η τραγουδίστρια συχνά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της και τη δουλειά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εκπλήσσει. Έτσι και πριν από λίγες ώρες, η Δέσποινα Βανδή πόσταρε βίντεο από το γυμναστήριο.

Η τρυφερή μαμά εμπιστεύεται τον σύντροφο της κόρης της Μελίνας, Αλέξανδρο, για να την κρατά σε φόρμα και χθες έδειξε ότι περνά υπέροχα!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, πόζαρε με κολάν και μπουστάκι ενώ δεν παρέλειψε το αγαπημένο της jockey.

Η Δέσποινα Βανδή έχει τον μαγικό τρόπο να μεταμορφώνεται από απόλυτη star σε γυναίκα της διπλανής πόρτας, ενώ όπως έχει δηλώσει: «Αυτή η εικόνα της σταρ που περιγράφεις αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοια για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο. Είμαι πάντα έτσι. Δόξα το Θεό δεν ένιωσα ποτέ σταρ»…

Δέσποινα Βανδή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ