Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στο Ρέθυμνο καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποιεί γυρίσματα με το καστ του «Σασμού» στην πανέμορφη πόλη της Κρήτης.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνα τους από έξοδό τους για παραδοσιακό φαγητό και μάλιστα χαμογελά στο πλευρό του αγαπημένου της. Η Δέπσοινα επέλεξε total black look ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης με το κλασικό του μαύρο t-shirt.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης όσο περνά ο καιρός δυναμώνουν τη σχέση τους, κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί. «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω», ανέφερε πρόσφατα ο ηθοποιός στο Happy Day.

Δέσποινα Βανδή

Όσον αφορά το πώς ο ίδιος βιώνει την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω», δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

H Δέσποινα Βανδή είπε στο «Καλύτερα δε γίνεται!»: «Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

δέσποινα βανδή
Βόλτα στην παλιά πόλη

Ακόμη, η Δέσποινα δήλωσε: «Είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το πράγμα γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Ότι υπάρχει το σωστό timing να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά. Μια γυναίκα που θέλει στα 50 να κάνει παιδί, να κάνει παιδί. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο, αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί αν γίνει και μάνα. Υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις… Δεν υπάρχει ηλικία στο τι γεμίζει εσένα γιατί γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερα κι ως προς το περιβάλλον σου. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς».

Κεντρική εικόνα: papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ