Η Δούκισσα Νομικού έχει στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα εδώ και μερικές ημέρες και μάς έδωσε μια νέα εικονα απότην τραπεζαρία της.

Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, το οποίο έχει μεγάλες τζαμαρίες και το φως μπαίνει διάχυτο. Κομψά έπιπλα και φινετσάτοι καναπέδες κυριαρχούν στον χώρο, ενώ έχουν τοποθετηθεί τα απαραίτητα αντικείμενα για το χριστουγέννιατικο πνεύμα!

Η Δούκισσα Νοιμικού στόλισε ένα μεγάλο δέντρο, και τα παιδιά της Σάββας και Αναστασία θα είναι σίγουρα χαρούμενα. Η ίδια, όμως, μάς έδειξε ότι στην τραπεζαρία της έχουν τοποθετηθεί ήδη κουραμπιέδες και χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Δούκισσα Νομικού

«Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες. Χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά με τα παιδιά μας. Να μην κρυβόμαστε. Να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη»,ανέφερεσε συνέντευξη η Δούκισσα Νομικού, για την απόφασή της να μεγαλώσει τα παιδιά, λέγοντάς τους μόνο αλήθειες.

«Τα παιδιά άλλαξαν καταρχάς τις προτεραιότητές μου, τις ανάγκες μου, την ώρα που ξυπνάω κάθε πρωί. Άλλαξαν τα δεδομένα γύρω μου και φυσικά, άλλα και την κοσμοθεωρία μου. Με βοήθησαν να εντοπίζω την ουσία. Να εστιάζω, να επικεντρώνομαι σε αυτήν», είπε στη RealLife.

Η Δούκισσα Νομικού μάς δείχνει το στολισμένο σαλόνι της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ