Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις εμφανίσεις της, τους δίσκους της, και τα τραγούδια που παρουσιάζει στο κοινό, αλλά και την ενασχόλησή της με την UNICEF, να είναι μόνο κάποια από όσα συνθέτουν την επαγγελματική της υπόσταση.

Η pop star μίλησε στο «Πρωινό» και ανφέρθηκε στα φετινά MAD VMA. Στην περσινή της συμμετοχή είχε βιώσει ένα απροσδόκητο περιστατικό μεταξύ Snik και Light με την ίδια να αποφασίζει να αποχωρήσει.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι την τελευταία φορά των MAD. Έχω να κάνω δύο πολύ ωραίες συνεργασίες και θα τα δείτε όλα εκεί», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου

Όσον αφορά την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί, ανέφερε στον Γρηγόρη Μπάκα. «Δεν κρατάω μούτρα σε αυτούς που δεν μου τα έχουν πει καλά. Δεν υπάρχει λόγος και δεν αξίζει να κρατάμε μούτρα».

Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε το Voice και το τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν. «Δε γνωρίζει κανείς τίποτα. Το Voice είναι ένα format υπέροχο. Αν γίνει ξανά θα ήθελα να ξαναείμαι. Μπορεί να θέλουν κάτι καινούργιο, μπορεί να θέλουν να μην ξαναγίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ