Η Ελένη Χατζίδου έκανε αναφορά στη διαφορά ηλικίας της με τον Ετεοκλή Παύλου με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη Μαίρη Αρυριάδου για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η τραγουδίστρα μίλξησε για την απόφασή τους και η παρουσιάστρια έκανε λόο για τον σύζυγό της και συμπαρουσιαστή της στο [email protected].

«Toν Ετεοκλή τον περνάω 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές. Δηλαδή είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα;», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε στη δημοσιογράφο: «Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δεν καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Με έχουν απατήσει αλλά το έχω “πιάσει”, γιατί έχω έντονο ένστικτο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μ…κας της παρέας, έχω απατήσει κι εγώ».

Η Ελένη Χαρζίδου και Ετεοκλής Παύλου έχουν αποκτήσει μαζί μμια κόρη, τη Μελίτα, η οποία τους χαρίζει υπέροχες στιγμές.

ελένη χατζίδου

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Βόλτα με την κόρη τους Μελίτα- Η λεπτομέρεια που ξεχωρίσαμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ