Η Ελένη Πετρουλάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την οικογένειά της, τις κόρες της και την καθημερινότητά της.

Η δημοφιλής γυμνάστρια έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την Αννα Μαρία, τις δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την Hλιάνα, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον Ίλια Ίβιτς. «Το να έχεις πολλά παιδιά είναι δύσκολο project και το πιο δύσκολο της ζωής μου… Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να συνδυάσει δουλειά, οικογένεια, παιδιά. Είνια πολύ δύσκολο και θέλει οργάνωση», ανέφερε στην παροσυιάστρια του ΣΚΑΪ.

Ακόμα, η Ελένη Πετρουλάκη ξεκαθάρισε ότι ξυπνά καθημερινά στις 06.30 και μετά που θα φύγουν τα παιδιά της για το σχολείο θα αφιερώσει χρόνο στην ίδια, κάνοντας γυμναστική και παροτρύνοντας τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο. «Θα πιω έναν καφέ, θα ετοιμαστώ, θα κάνω τη γυμναστική μου -και αυτό προτείνω σε όλες τις γυναίκες-, επειδή δεν υπάρχει άλλος χρόνος καλό είναι να γυμναζόμαστε το πρωί. Μετά θα πάω στο γραφείο».

Ελένη Πετρουλάκη

Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να περνά ποιοτικό χρόνο με τις κόρες της, σημειώνοντας: «Δεν αισθάνομαι πια ενοχές. Προσπαθώ να περάσω δημιουργικό χρόνο με την κάθε κόρη μου. Η κάθε μία είναι άλλη προσωπικότητα, με άλλα “θέλω” και άλλον χαρακτήρα. Πρέπει να αποδεχτούμε το παιδί μας όπως είναι ανεξάρτητα με το τι θα θέλαμε εμείς. Προσπαθώ να τους δώσω μια κατεύθυνση».

Η Ελένη Πετρουλάκη, στον διάλογο που είχε με τη Φάιη Σκορδά, θέλησε να παραθέσει την άποψή της για τη ζωή και πέρασε το μήνυμά της στο κοινό της εκπομπής.

«Παίρνω ενέργεια από τεχνικές που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Στην πορεία της ζωής μας ο καθένας πρέπει να δει για τον εαυτό του πράγματα και να αυτοβελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Μην περιμένεις να στηρίζεσαι από κάποιον άλλον. Είμαστε μόνοι μας και αν δεν φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου δεν θα το κάνει κανείς άλλος για εσένα».

Η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει με τις κόρες της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ