Στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και καλοκαιριού απολαμβάνει η Ελένη Πετρουλάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, και η δημοφιλής γυμνάστρια δημοσιεεύει στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ενώ πρωταγωνιστούν οι κόρες της.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερεις κόρες. Την Αννα Μαρία, τις δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την Hλιάνα. «Για εμένα τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευτυχία», είχε αναφέρει στο παρελθόν.

Ελένη Πετρουλάκη

Με μια σειρά από φωτογραφίες, η γυμνάστρια μάς έδειξε πώς περνά το καλοκαίρι της με τα παιδιά της, και παράλληλα θαυμάσαμε τα γυμνασμένα σώματα μητέρας και παιδιών. Η γυμανστική και ο υγιεινός τρόπος ζωής έχουν περάσει από τη μητέρα στις κόρες. «Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, ξενοιασιά και πολλά χαμόγελα με τις κόρες μου στην αγαπημένη μου Κρήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Ελένη Πετρουλάκη

Όλες μαζί απόλαυσαν τη θάλασσα, έπαιξαν, και πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί. Η ίδια φροντίζει να κάνει όσα την ευχαριστούν και παράλληλα να μοιράζεται τις απόψεις της μέσα από τα social media. «Η ευτυχία έρχεται από μέσα. Μόνο αν ανοίξεις τα μάτια σου και αρχίσεις να βλέπεις τα καλά σου στοιχεία, και πώς θα βελτιώσεις τα αρνητικά τότε μόνο θα απολαύσεις τις ομορφιές της ζωής. Αν ο αυτοσεβασμός σου είναι “χαμένος” και δεν ψάξεις να τον βρεις, θα είναι πολύ δύσκολο να σε αγαπήσεις και να σε φροντίσεις. Να προσέχετε τον εαυτό σας. Κανένας άλλος δεν θα το κάνει».

Όσο για το τι σημαίνει καλοκαίρι για εκείνη; «Για μένα καλοκαιρι σημαίνει: Το σώμα να φλερτάρει με τα στοιχεία της φύσης και να απελευθερώνεται και το μυαλό να αφήνει πίσω τις έγνοιες της καθημερινότητας και να χαλαρώνει».

Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται στο χωριό της, τις Λιθίνες Λασιθίου, και αναβιώνει στιγμές από το παρελθόν: «Εδώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια και αυτα τα σοκάκια μου ξυπνούν ομορφες αναμνησεις».

Η Ελένη Πετρουλάκη για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει: «Το έχω παλέψει πάρα πολύ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ