Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βιώνει την επαγγλεματική επιτυχία καθώς η παράσταση «Η Εκατομμυριούχος» στο Παλλάς με τον Νίκο Κουρή πηγαίνει πολύ καλά, όπως και η προσωπική ζωή της στο πλευρό του Νίκου Συρίγου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε για αγορές στο Golden Hall και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε. Η Ελεονώρα επέλεξε άνετο total black look, και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω. Η ίδια διάλεξε αρκετά κομμάτια και σε σκούρα απόχρωση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ερωτευμένη και γεμάτη αισιοδοξία. Μάλιστα, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει», δήλωσε. «Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτήν την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω», σημείωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σε άλλο σημείο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τόνισε: «Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώσω με την έκθεση του εαυτού μου».

Ακόμα, η τραγουδίστρια, η οποία πρωταγνωστεί στο θέταρο Παλλάς και στην παράσταση «Η Εκατομμυριούχος», είπε: «Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ