Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου φημολογείτο ότι περνούν κρίση στον γάμο τους και πως βαίνουν προς τον χωρισμό, ωστόσο αυτό διαψεύτηκε, ενώ ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης πήρε θέση.

Η τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στο Κατράκειο και ο σύζυγός της την παρακολούθησε, με πλάνα να προβάλλονται στο «Happy Day». Έτσι, λοιπόν, μπαίνει τέλος στη φημολογία που τους ήθελε να τραβούν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 9 Ιουνίου 2020 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε αναφέρει στο παρελθόν για τον Σπύρο Δημητρίου: «Μου αρέσει που είναι δραστήριος. Κάνει πολλά sports και χόμπι. Τον έχω ακολουθήσει δοκιμαστικά στη σκοποβολή και ήμουν πολύ καλή».

«Εγώ την κόρη μου την αγαπώ. Είναι κόρη μου, τη θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο «Πρωινό».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης και το χαρακτηριστικό του συζύγου της που της προκαλεί αμηχανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ