Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξης στην εκπομπή «Fay’s Time» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

«Η δημοσιότητα έχει αλλάξει 100% τη ζωή μου. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα, η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι αυτονόητο, νιώθω τυχερή που μου συμβαίνει. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή»

Από εκεί και πέρα το ότι αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι λίγο έξω από εμένα, δεν…. 

Και για την προσωπική μου ζωή, αλλά καμιά φορά νιώθω τον εαυτό μου να είμαι έτσι λίγο μαγκωμένη, να βλέπω αν με παρατηρούν.

Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Δεν με ενοχλεί. Νιώθω αμηχανία γιατί εγώ σαν άνθρωπος δεν διαβάζω, δεν με απασχολεί ποιος είναι με ποιον κλπ, δεν είναι του γούστου μου, πόσω μάλλον όταν συμβαίνει με εμένα. Η λέξη ενόχληση είναι παραπάνω από αυτό που αισθάνομαι.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή»

Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και είμαι χαρούμενη. Εγώ έχω πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο σε αυτό. 

Είμαι εργασιομανής και μπαίνω με τα μούτρα όταν μπαίνω κάπου, οπότε το να έχεις στην προσωπική σου ζωή ισορροπία και να νιώθεις ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός και σεβασμός και στους χρόνους μου και στη διάθεσή μου, είναι πολύ σημαντικό.

Ο Νίκος αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ παραπάνω από εμένα. Εγώ κάνω άλλα πράγματα στη μουσική. Είναι σε μια διαδικασία που του αρέσει να γράφει στίχους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ