Το γνωστό μοντέλο Emily Ratajkowski έφερε το πρώτο της παιδάκι στον κόσμο στις 8/3/2021 κι από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ωστόσο,  εκείνη κι ο σύζυγός της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ  είχαν δηλώσει πως θα άφηναν το ίδιο το παιδί να αποφασίσει σε τι φύλο θα ανήκει και μέχρι την ηλικία των 18 χρόνων θα μεγάλωνε σε ουδέτερου φύλου περιβάλλον. Μάλιστα, είχε επίσης κάνει γνωστό ότι μέχρι να ενηλικιωθεί θα το αποκαλούν Sly, αν και το κανονικό όνομά του θα είναι Σιλβέστερ Απόλο Μπέαρ

 

Emily ratajkowski

 

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτησή τους μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα: ‘’Ξέρετε το φύλο του μωρού;’’ Και Θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και θα μας ενημερώσει τότε. Μου άρεσε η ιδέα της επιβολής στο παιδί μου όσο δυνατόν λιγότερων στερεοτύπων για τα φύλα», είχε αναφέρει.

Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της

Μέσα από μια φωτογραφία της στo Instagram, όπου εκείνη θηλάζει το μωράκι της, έκανε τελικά η ίδια γνωστό ότι πρόκειται για αγόρι, γράφοντας: «Όμορφο αγόρι».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ