Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη έγινε στι 7/8/2022 η Εριέττα Κούρκουλου και το γιόρτασε με φίλους και τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. Εκείνη και ο Βύρων Βασλισειάδης υποδέχτηκαν τον γιο τους, Νίκο Βασιλειάδη, τον Μάρτιο και η ζωή τυς έχει γίνει ομορφότερη.

Μάλιστα, η Εριέττα είχει αναφέρει με ανάρτησή της ότι ο τοκετός θα τους μείνει «αξέχαστος», και παράλληλα είχε εκφράσει με τρυφερότητα τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της.

«Ο άνθρωπος που μου χάρησε το πολυτιμότερο δώρο, κάνοντάς με «μαμά». Όχι, δεν θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, έπρεπε να είναι αυτός. Αυτουνού το παιδί ήθελα. Όχι επειδή είναι τέλειος, αλλά γιατί έχει μια καρδιά από χρυσάφι. Γιατί σκέφτεται πάντα όλους εμάς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε κοντά του και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος. Βυρωνάκι μου, θέλω να ξέρεις ότι παρατηρώ κάθε διακριτική σου κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σου και είμαι σίγουρη ότι έχοντας εσένα σαν παράδειγμα, θα τις υιοθετήσει κάποια στιγμή και ο γιός μας.

Μπορεί εγώ να φημίζομαι για την φιλοζωία και την φιλανθρωπία μου και εσύ για το επιχειρείν, αλλά σκέφτομαι συχνά, ότι πιθανώς να με ξεπερνάς και σε αυτά. Φιλόδοξος, δυναμικός, επίμονος και μερικές φορές σκληρός στην δουλειά, αλλά πάντα τρυφερός, ευαίσθητος και δοτικός με τους ανθρώπους σου. Αυτό ακριβώς εύχομαι και για τον Νικολάκη μας. Σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς ανιδιοτελώς και μας το δείχνεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ και εγώ που φέτος, μετά από δεκαπέντε χρόνια, μπορώ επιτέλους να αποκαλέσω κάποιον “μπαμπά”», είχε αναφέρει η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Εριέττα, λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε με τη φίλη της Λία Παπαδοπούλου και στη φωτογραφία τους χαμογελούν δυνατά. Οι δυο τους πόζαραν με καλοκαιρινή και θετική διάθεση, ενώ η Εριέττα Κούρκουλου φορούσε ένα λευκό ρούχο και φαινόταν πραγματικά χαρούμενη.

Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου τοποθετείται ανά διαστήματα μέσα από τα social media που διατηρεί, και μοιράζεται τις σκέψεις της. Η ίδια έχει μεγάλη ευαισθησία προς τα ζώα, και για ζητήματα που αφορούν τη μητρότητα, ούσα και Πρόεδρος του Save a Greek Stray, του A Promise to Animals αλλά και του Matilda Fouundation, του κοινωφελούς ιδρύματος με σκοπό την προστασία των παιδιών από κάθε μορφής κακοποίηση, εγκατάλειψη, παραμέληση και εκμετάλλευση.

«Εσύ, που ακόμα προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παίρνοντας ορμόνες που τεστάρουν τα όριά σου και παίζουν με την ψυχολογία σου. Εσύ, που πήρες την τεράστια χαρά του θετικού τεστ, αλλά δεν άκουσες ποτέ την καρδιά του μωρού σου στον υπέρηχο. Εσύ, που είδες την όμορφη κοιλίτσα σου να φουσκώνει και αναγκάστηκες να διακόψεις την κύηση για να μην φέρεις ένα άρρωστο παιδί στον κόσμο. Εσύ, που περιμένεις χρόνια να εγκριθεί το αίτημα που υπέβαλες για υιοθεσία. Εσύ, που δεν μπορείς, ή δεν έτυχε να κάνεις δικά σου παιδιά, αλλά δίνεις όλο σου το είναι στα ανήψια σου, φροντίζοντάς τα και αγαπώντας τα σαν να ήταν δικά σου. Εσύ που πληρώνεσαι για να μεγαλώσεις τα παιδιά ενός ζευγαριού που είναι απών και ξαγρυπνάς τα βράδια, κρατώντας το χεράκι τους για να μην φοβούνται. ΕΣΥ, είσαι ήδη μαμά και αυτό δεν μπορεί κανένας να σου το πάρει. Είσαι ήδη μαμά, γιατί ξέρεις να αγαπάς κάποιον πιο πολύ από τον εαυτό σου. Άνευ όρων αγάπη και θυσίες που τις κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό μας κάνει μητέρες!», είχε δηλώσει προς τους followers της.

Ακόμα μια φωτογραφία τους

Εριέττα Κούρκουλου: Φωτογραφίζει τον 2 μηνών γιο της και περνά ένα θετικό μήνυμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ