Η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε μέσα από τό instagram νέα στιγμιότυπα με τον γιο της, Νίκο, και τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η Ερτιέττα μάλιστα κοινοποίησε και βίντεο από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος στον μονάκριβό της, με τη συναισθηματική της φόρτιση έκδηλη. Μάλιστα μοιράστηκε τις σκέψεις της και δήλωσε ότι η συμβολή των γυναικών που δεν γνωρίζει είναι σημαντικής σημασίας για εκείνη.

«Το παιδάκι μου το χρωστάω (και θα το λεω πάντα) στη δική σας υποστήριξη», σημείωσε μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου.

Εριέττα Κούρκουλου

Ακόμα, η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε λήψεις με τον Νίκο, και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, τον οποίο αγαπά πραγματικά.

«Ακόμα κοιτάζω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία εδώ και δύο χρόνια είναιμανούλα.

«Τον βλέπω να αγκαλιάζει και να φιλάει τον γιό μας ξανά και ξανά, διαλύοντας τα στερεότυπα μιας ξεπερασμένης γενιάς και προσφέροντάς του το αίσθημα της ασφάλειας που στερήθηκε εκείνος όταν ήταν μικρός. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι θεατής της δικής τους μοναδικής σχέσης… Μέσα από τις δικές τους στιγμές – τις δικές μας στιγμές, κλείνουν πληγές που ούτε ήξερα ότι υπήρχαν μέσα μου.
Πόσο μεγάλη τιμή αισθάνομαι που με επέλεξε εκείνος πριν προλάβω να τον επιλέξω εγώ και πόση τύχη που καταφέραμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα μικρό ανθρωπάκι;», είχε αναφέρει πρόσφατα για τον σύζυγό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ