Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε ως καλεσμένη στο “Night Out”, σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, και αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που ακολουθεί τον δρόμο της υποκριτικής και πρωταγωνιστεί στη “Γη της Ελιάς”.

Τι της αρέσει στην Αφροδίτη Λιάντου; «Είμαι μια υπερήφανη μαμά γιατί είναι ένα παιδί σοβαρό στις επιλογές του. Έχει στοχοπροσήλωση. Αυτό που μου αρέσει στην Αφροδίτη είναι ότι αυτό που φοβάται σε αυτό πάει κόντρα… Νομίζω δεν μας συγκρίνουν. Είναι απλή, άμεση, λιτή. Μου αρέσει. Δεν τη βοηθώ στον ρόλο της», ανέφερε η ηθοποιός.

«Όταν καταλάβαινα ότι ζορίζεται, εκείνη τη στιγμή χώριζα κιόλας», ανέφερε η ηθοποιός, σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς θα ενεργούσε αν η κόρη της δεν ενέκρινε σχέση της.

Ακόμα, η δημοφιλής Εβελίνα Παπούλια έδωσε τη δική της συμβουλή στα νέα παιδιά, λέγοντας: «Να μην έχουν τόση αγωνία. Έχω μηνύματα από παιδιά και συνειδητοποιώ πόση αγωνία έχουν για να τα καταφέρουν. Θα τους συμβούλευα να μην έχουν καμία αγωνία, να προσπαθούν, κι αν συμβούν τα πράγματα, θα συμβούν γιατί έτσι πρέπει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ