Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το Survivor και παραχώρησε δηλώσεις στο “Love it” μιλώντας τόσο για τη συμμετοχή της στο reality show όσο και για την συμπαίκτριά της Βρισηίδια Ανδριώτου, αλλά και τον σύντροφό της.

«Το πρώτο βράδυ μετά την αποχώρηση δεν κοιμήθηκα καθόλου, μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, η Βρισηίδα, τα παιδιά, το σανίδι. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δεν ήθελα να φύγει ούτε ο Κωνσταντίνος ούτε η Βρισηίδα, γιατί ξέρω τους λόγους που είναι μέσα και τα δύο παιδιά. Ήθελα όμως να φτάσω στην Ένωση, ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε: «Η Βρισηίδα είχε εμένα από την αρχή, οπότε εμένα εμπιστευόταν, εγώ την μάλωνα, εγώ τη συμβούλευα, εγώ την επαινούσα. Δεν είχε καταφέρει να έρθει σε μια πιο άμεση και ουσιαστική επαφή με τα άλλα παιδιά. Την παρότρυνα να το κάνει, μιας και αποχωρώ. Όταν τη γνώρισα σκέφτηκα ότι για να κάνει παρέα με τον Γιωρίκα θα έχει σίγουρα πολύ καλά στοιχεία. Είναι μια γυναίκα με φοβερή αντίληψη, με πολλή αγάπη για τις άλλες γυναίκες. Είμαι σίγουρη ότι τώρα που έφυγα τα παιδιά θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της Βρισηίδας και θα τον αγκαλιάσουν».

Τι ανέφερε για την προκατάληψη του κόσμου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

«Πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου και όχι αδίκως. Διότι είχα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μόδας, στο οποίο ούσα πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό προϊόν γνωρίζουμε πλέον όλοι και εγώ ότι το τόσο μεγεθύνεται στην τηλεόραση. Άλλοι νόμιζαν ότι είμαι ηθοποιός και παίζω έναν ρόλο και άλλοι με γούσταραν. Πιστεύω ότι μέσα στο Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι η Ευρυδίκη. Όταν πέρασε ο καιρός και άρχισα να γνωρίζω την Μυριέλλα Κουρεντή, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό που συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι αληθινό. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ψυχούλα και δεν έχει κακία μέσα του. Είδα πολλά πρόσωπα να γελάνε και να τον ειρωνεύονται».

Η πρόταση γάμου στο Survivor και ο Βαλάντης

«Μου ήρθε ένας ντουβρουτζάς! Πραγματικά δεν το περίμενα. Επειδή έμενα μου αρέσουν οι ουσιαστικές σχέσεις και δε μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις, δεν είχαμε συζητήσεις για γάμους… Μέχρι τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Θα ήθελα να επιστρέψω και να μου το πει ο ίδιος, να τον κοιτάζω και να με κοιτάζει στα μάτια. Το δέχτηκα με όλο μου το είναι, είναι ο άνδρας της ζωής μου», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για τον Βαλάντη και την απρεπή του αναφορά στο πρόβλημα υγείας της με τον καρκίνο, τόνισε: «Τα έχω ξεχάσει όλα, έχω συγχωρέσει και τον Βαλάντη. Είναι μία ιδιόρρυθμη προσωπικότητα οπότε μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρεση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου μία φωτιά που με καίει. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ