Η Φαίη Σκορδά, παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το Πρωινό του ΑΝΤ1 το οποίο σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Η Φαίη Σορδά αγαπά πολύ τη δουλειά της και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές απολαμβάνει πολύ την παρουσίαση του Πρωινού καθώς είναι μια εκπομπή που της ταιριάζει απόλυτα.

Πρόσφατα η Φαίη Σκορδά ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 για ακόμα τρία χρόνια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελά γιατί η εκπομπή της πηγαίνει πάρα πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και η ίδια θα συνεχίζει να παρουσιάζει μια εκπομπή που αγαπάει πολύ.

Η Φαίη Σκορδά είναι μια πάρα πολύ καλή και επιτυχημένη παρουσιάστρια αλλά πάνω από όλα είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα. Για τη Φαίη ευτυχία είναι να κρατά τα αγόρια της στην αγκαλιά της, όπως δήλωσε μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Τι σημαίνει για μένα ευτυχία; Όταν έρχονται στην αγκαλιά μου … Τι σημαίνει για εσένα ευτυχία;”, εξομολογήθηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Στην τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε η Φαίη Σκορδά δείχνει την ίδια και τα αγόρια της να κάθονται αγκαλιά στον καναπέ και να μπλέκουν τα πόδια τους. Η γλυκιά μανούλα Φαίη παραδέχεται ότι ευτυχία για εκείνη είναι να έρχονται οι γιοί της στην αγκαλιά της και αναρωτιέται τι είναι ευτυχία για τους followers της.

Ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι οι άνδρες της ζωής της και η Φαίη περιμένει πως και πως να τελειώσει τις υποχρεώσεις της με το Πρωινό και να ξεκινήσει το καλοκαίρι της με τα αγόρια της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ