Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύτηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου και παράλληλα βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Θοδωρής. Η ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς «The Friend», που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1+ μίλησε για το ευτυχές γεγονός, όπως και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

 Η τελετή έγινε στον Πύργο Μελλισουργού και το ζευγάρι πάντρεψε η Μαρία Παπαφωτίου, ενώ νονά του γιου τους έγινε η καλή τους φίλη Δέσποινα«Για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία, να γελάσουμε με τους φίλους μας, χαλαρά. Δεν είμαι για παραδοσιακό γάμο. Βαριέμαι λίγο, αυτό ήταν τόσο όσο κι ούτε κάτι τρομερό. Περισσότερο ήταν για το πάρτι», ανέφερε η ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς.

Φωτεινή Αθερίδου

Ωστόσο, η Φωτεινή Αθερίδου εξήγησε γιατί ο γιος της βαφτίστηκε στην πισίνα: «Δεν ήθελα τριών χρόνων να το βουτάμε μέσα σε μια κολυμπήθρα. Δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω ούτε να τον τρομάξω. Είπα να το κάνω με ένα τρόπο που να το δει με χαρά. Δεν ένιωσε καθόλου άσχημα. Είπε στον παππά “έλα στην πισίνα”».

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, ο οποίος πάιζει στη σειρά της συζύγου του, δήλωσε: «Κάναμε αυτό που μας άρεσε… Αφού είχε νερό η πισίνα (είναι εντάξει). Το απόλαυσε το παιδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΕΡΙΔΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ