Η Gwyneth Paltrow μίλησε για την πρώιμη εμπειρία των παιδιών της με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Τετάρτης στο “Red Table Talk“, η ηθοποιός κάθεται με την Jada Pinkett Smith και τη μητέρα της, Adrienne Banfield-Norris, για μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το σεξ, όπου αποκαλύπτει πώς τα παιδιά της, ton 15χρονο πια Moses και την 17χρονη Apple, έμαθαν για πρώτη φορά για το θέμα.

«Στο δημοτικό τους σχολείο και στην 6η τάξη συγκεκριμένα, είχαν την πιο τρελή συζήτηση για το σεξ. Ήταν απίστευτο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπο της Apple όταν γύρισε σπίτι. (Ο δάσκαλος) τους είπε τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα», ενώ αποσαφήνισε ότι δεν την είχαν ρωτήσει ποτέ κάτι σχετικό.

Gwyneth Paltrow

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η satr του “Politician” αποκάλυψε στο “Entertainment Tonight” τη σεξουαλική συμβουλή που έχει πει στα δύο παιδιά της.

«Μείνετε πολύ κοντά στη δική σας αλήθεια. Νομίζω ότι το κύριο πράγμα που κανείς δεν σου λέει ποτέ είναι ότι πρέπει να μείνεις πολύ κοντά στη δική σου αλήθεια με ακεραιότητα. Γιατί όταν είσαι σε μια σχέση και δεν είσαι ο εαυτός σου σημειώνεται ταλαιπωρία και νομίζω ότι μπορεί να είναι αρκετά επιζήμιο για το πώς θα αισθάνεστε για τον εαυτό σας».

Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow είχε υπογραμμίσει: «Πάντα θα ενθαρρύνω τα παιδιά μου να ακούν πραγματικά τον εαυτό τους, να ακούνε το ένστικτό τους και να ενεργούν με βάση αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ GWYNETH PALTROW, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ