Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην Ιταλία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ιταλία.

Η λαμπερή παρουσιάστρια συνοδεύεται από τον make up artist των σταρ, Δημήτρη Γιαννέτο και μαζί φαίνεται να εξερευνούν τις ομορφιές της Ρώμης και της Τοσκάνης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον κρατάει από το μπράτσο σε μια εικόνα, καθώς βαδίζουν στα γραφικά στενά της Φλορεντίας αν καταλαβαίνουμε σωστά από τη σημαία της περιφέρειας που βρίσκεται στη λήψη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Δημήτρη Γιαννέτο εξερευνούν τις ομορφιές της Ρώμης και της Τοσκάνης. Photo: Instagram/ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Δημήτρη Γιαννέτο εξερευνούν τις ομορφιές της Ρώμης και της Τοσκάνης. Photo: Instagram/ilianapapageorgiou

Οι ομορφιές της γειτονικής χώρας έχουν γοητεύσει την Ηλιάνα που έχει απαθανατίσει τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των κτιρίων, τα καταστήματα με τουριστικά είδη και το καταπράσινο περιβάλλον.

Ωστόσο εμείς “κολλήσαμε” με μια φωτογραφία που δείχνει την αγαπημένη παρουσιάστρια να απολαμβάνει ένα πιάτο pasta, χαζεύοντας το κινητό της. Η Ηλιάνα φοράει ένα μαύρο στράπλες φόρεμα και έχει δέσει υπέροχα ένα μεταξωτό φουλάρι, στα χρώματα της καραμέλας, στο λαιμό της.

Το φουλάρι, που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας, αλλά δεν το εκτιμάμαι αντίστοιχα δίνει φινέτσα και στυλ. Η Ηλιάνα το φοράει με τον κλασσικό τρόπο που το γνωρίσαμε από τις ντίβες των 50s και 60s, σαν άλλη Όντρεϊ Χέμπορν στο “Roman Holiday”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν άλλη Όντρεϊ Χέμπορν στο "Roman Holiday". Photo: Instagram/ilianapapageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν άλλη Όντρεϊ Χέμπορν στο “Roman Holiday”. Photo: Instagram/ilianapapageorgiou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ