Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε τόσο στα σχόλια που αφορούν στην εμφάνισή της όσο και στον Τάσο Ξιαρχό.

«Είμαι πιο ήρεμη φέτος. Πέρσι δεν είχα ιδέα τι έκανα. Μου άρεσε όμως το ζωντανό. Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο. Ήμουν χαλαρή και μάθαινα. Φέτος αρχίσαμε αργά. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα», δήλωσε αρχικά η οικοδέσποινα του “Style me Up”.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Ισίδωρο Φίκαρη, έγινε αναφορά στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά και την εξωτερική εμφάνισή της: «Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισης και των κιλών μου. Δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Ο σχολιασμός έχει ξεκινήσει από το ότι ήμουν έγκυος… Δεν νευρίασα. Βίωσα άγχος και πίεση».

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για το θέμα του Τάσου Ξιαρχού αναφέροντας: «Δεν είναι ωραίο αυτό που έχει γίνει με το κορίτσι, αλλά ούτε είναι ωραίο να σταυρώνεις τον άνθρωπο που έκανε το λάθος. Τον άνθρωπο που κάνει το λάθος οφείλεις να τον συμβουλεύσεις και να τον βοηθήσεις. Το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο δεν μας κάνει καλό. Το θέμα είναι να δώσουμε αγάπη».

Ακόμα, η παρουσιάστρια και μοντέλο ρωτήθηκε για το αν είναι ερωτευμένη με εκείνη να υπεκφεύγει, ενώ υπογράμμισε ότι «μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αληθινά, τον αγαπάς για όλη σου τη ζωή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ