Έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στο μωρό της και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Αν και το όνομά της ακούγεται ξανά έντονα για τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ και ενεργή στα social media, προσπαθεί να μοιράζεται στιγμές με το κοινό της και να μην χάνει την επαφή με κόσμο που την ακολουθεί και την αγαπά. Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα story γράφοντας: «Bye Bye σκούρα ριζούλα».

Στο account του κομμωτή της ανέβηκε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την αλλαγή στα μαλλιά της. Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο κατάξανθο και τής πηγαίνει πολύ!

«Η @imaleskou δεσμεύτηκε On Camera να με αφήσει να κάνω ότι θέλω στα μαλλιά τής! Περάσαμε όπως πάντα πολύ όμορφα τον χρόνο μας μαζί και όντως δεν είπε κουβέντα!( η μπέμπα από την άλλη είναι έτοιμη να μιλήσει κιόλας!) Αυτό λοιπόν που ήθελα ήταν να δώσουμε λάμψη στα μαλλιά, να έχουμε ένα look με κίνηση και ένα χρώμα που θα είναι σε τόνους του ξανθού αλλά θα αποπνέει την αίσθηση του ακριβού. Όλα αυτά τα πετύχαμε βάζοντας όπως πάντα πρώτο στόχο την επαναφορά της υγείας των μαλλιών και την χρωματική παλέτα του ξανθού που τόσο την κολακεύει! Πως σας φάνηκε η αλλαγή;», έγραψε ο άνθρωπος που επιμελείται τα hair looks της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ