Μια εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του “Love it” και αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε ως παιδί με τον αδερφό της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι αυτό το βίωμα την έκανε να απέχει για καιρό από την οδήγηση, ενώ παράλληλα εξιστόρησε το πώς συνέβη στον καλεσμένο της Ιωάννη Αθανασόπουλο, οποίος μοιράστηκε μαζί της την περιπέτεια που είχε εκείνος και που τον έκανε να πέσει σε κώμα.

«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό και για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε άσχημους τραυματισμούς εμείς ως παιδιά», ανέφερε για αρχή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σημαδεύτηκε από αυτό το βίωμα

«Από τότε λοιπόν συνέβη και σε μένα μια μεγάλη αλλαγή, παρότι ήμουν σε νεαρή ηλικία. Κυρίως όμως την ζούσα μέσα από τα μάτια των δικών μου κάθε φορά που ανακαλούσαν την ημέρα αυτή αλλά και το γεγονός ότι άργησα πολλά χρόνια για να μπω σε ένα αυτοκίνητο και να οδηγήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ