Μέσα από το “Love it” και συζητώντας με την καλεσμένη της Κατερίνα Πεφτίτση, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Για εμένα η μόδα θα έπρεπε να απευθύνεται σε όλον τον κόσμο και θα έπρεπε να κατευθύνει τις γραμμές της και τους άξονές της στις ανάγκες της κοινωνίας. Όχι ο κόσμος να προσαρμόζεται σε αυτό που ζητά η μόδα. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους οι οποίοι ανεξάρτητα από το σωματότυπό τους αγαπούν τον εαυτό τους και φροντίζουν την εικόνα τους», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου

Ακόμη, δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για το body shaming που έχει δεχτεί αλλά και για τα κιλά της: «Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου. Για το σώμα μου. Λέγαμε για τις καραντίνες και τα κιλά! Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. So what; Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι. Για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα».

Σε άλλο σημείο, η Ιωάννα Μαλέσκου υπογράμμισε: «Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό, ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω και προσωπικά τη σιωπή και να μην απαντώ, αλλά είναι κάποιες φορές που λες κάπου “ώπα”, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα και να ρολάρει διαφορετικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ