Η Ιωάννα Μαρτζούκου μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη. «Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε», δηλώνει η Ιωάννα επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Και προσθέτει: «Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαρτζούκου.

Η Ιωάννα και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου του 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα που σήμερα είναι 8 ετών και θα είναι η άμεση προτεραιότητα τους.

Τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το χωρισμό του αγαπημένου ζευγαριού κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε μόλις μετακομίσει μόνος του στο κέντρο της Αθήνας και η Ιωάννα με τον Ιάσονα έμειναν πίσω στο πατρικό σπίτι του ηθοποιού, στα Ιλίσια. Τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν οριστικό και κανείς από τους από δύο δεν είχε σχολιάσει το γεγονός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!