Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Τάσου Ιορδανίδη στην ΕΡΤ1, Μπαμπά-δες.

«Ο Αντώνης έκλεισε τα 4 τώρα. Ήσουν από τους πρώτους που έμαθες ότι ήμουν έγκυος. Η ζωή μου χωρίζεται σε πριν από τον Αντώνη και μετά. Πριν το παιδί ήμουν πιο χαλαρή, τώρα υπάρχει ένα στρες. Η καθημερινότητα εξελίσσεται τόσο ραγδαία και αυτό μου αρέσει στη νέα μου καθημερινότητα», είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

«Από το πρωί στο τρέξιμο. Επτά το πρωί, τρέχω μέσα στη βροχή, να πάω στο σχολείο, στην πρόβα, μετά εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να προγραμματίσεις τη μέρα σου κάθε μέρα, να μπορείς να έχεις δραστηριότητες, να έχεις ανθρώπους να σε βοηθάνε. Δεν είναι πάντα εύκολο. Το πιο δύσκολο είναι να ρυθμίσεις τη μέρα σου να έχεις δραστηριότητες».

«Αν έχουμε σχολείο είναι εύκολα τα πράγματα γιατί ξέρεις ότι εκεί ξεδίνει το παιδί, κοινωνικοποιείται, έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια και όταν γυρνάει δεν θα έχεις πολλά. Το Σαββατοκύριακο είναι οι μέρες που έχουμε τα παιδικά πάρτι, ξεκινάει από το πρωί. Πρέπει να ρυθμίσεις πρόβα και παράσταση.

Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να καταλάβεις που βρίσκεσαι, τι έγινε όλη τη χρονιά και γίνεται ένα δέσιμο που σε πάει το επόμενο χειμώνα. Ξαναβρεθήκαμε με όλη την οικογένεια και είναι πολύ ωραίο αυτό.»

Όταν ο Τάσος Ιορδανίδης ρώτησε την Ιωάννα Παππά γιατί δεν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, η ίδια αποκάλυψε: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν είναι πολύ του γάμου και επειδή και εγώ δεν ήμουν ποτέ σκληροπυρηνική σε αυτό το ζήτημα, δεν επέμεινα πολύ. Αλλά δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες που κάναμε διακοπές και είχαμε χαλαρώσει λέγαμε ότι θα έχει πλάκα να πάμε στο εκκλησάκι που είδαμε και να είναι παρανυφάκι ο γιος μας».

«Η μάνα το τραβάει όλο το άγχος. Θέλω όταν προσπαθήσω να βάλω κάποια όρια θέλω τη συμμετοχή του Κώστα.

Αλλά όταν αποφασίζει να παίρνει την πρωτοβουλία, δεν θέλω. Επειδή η αλήθεια είναι τις περισσότερες μαζί του, θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερο δικαίωμα να βάλω μια φωνή παραπάνω.

Θέλω να καταλαβαίνει ο Κώστας το παιδί αλλά θέλω να καταλαβαίνει και εμένα, ότι είμαστε μαζί σε αυτό. Ελπίζω να πάμε μαζί θετικά σε αυτή τη διαδρομή, να συμφωνήσουμε πιο πολύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ