Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά απολαμβάνει το καλοκαίρι της με την οικογένειά της και πρόσφατα επισκέφτηκε τη θάλασσα με τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο. Ο γιος τους ήρθε στη ζωή το 2018 και τούς έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Η Ιωάννα πήρε τον μικρό της και βρέθηκαν στην παραλία. Έπαιξαν, ψυχαγωγήθηκαν και εκείνη μοιράστηκιε μια ωραία φωτογραφία τους. Ο γιος της έπαιζε με το νερό και η ηθοποιός έδειχνε ευτυχισμένη.

«Γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο. Γίναμε παρέα μέσα στα επόμενα χρόνια κάπου χαθήκαμε, βρισκόμασταν ξανά σαν φίλοι, τα έφερε έτσι η ζωή και ξαναβρεθήκαμε. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ», είχε αναφέρει η Ιωάννα Παππά για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.. Το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης, και η ηθοποιός είχε τονίσει στο «After Dark»: «Είναι κάτι πιο εύκολο. Ισχύουν σχεδόν όλα, όσα ισχύουν σε ένα γάμο αλλά πέρα από τα περιουσιακά θέματα, όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με το πως νιώθεις με έναν άνθρωπο».

«Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις», είχε αναφέρει η Ιωάννα Παππά στο παρελθόν.

Η Ιωάννα Παππά σε σπάνια εμφάνιση με τον γιο της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ