Στο «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Τούνη, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα…

«Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήταν κάτι που ήρθε ξαφνικά και είναι δώρο σταλμένο από τον θεούλη, γιατί για εμένα ήταν μία δύσκολη μεταβατική περίοδος στην οποία είχε φύγει μόλις η μανούλα μου», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μία ζωή και έρχεται μία νέα. Επειδή είμαι μοναχοκόρη και έχω μεγαλώσει μόνη, με το που “έφυγε” η μητέρα μου έλεγα ότι: “μαμά δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω να έχω οικογένεια”. Και τσουπ… σκάει το κουτσουβελάκι και λέω δες τη μαμά τώρα την πονηρή. Για εμένα ήταν πάντως θείο δώρο», είπε συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη.

Για το επάγγελμα της influencer και τους 1.200.000 followers που έχει, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι για τον αλγόριθμο γιατί δεν έχω κάποιον μέσα στα γραφεία του Zuckerberg, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις όντως και εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια συμπεθέρες και μου στέλνουν: πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της Πάρη

«Τα social, οι «συμπεθέρες» μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος και πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα με τον σύντροφό της και τον γιο τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ