Μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική έδωσε η Ήβη Αδάμου στην Reallife και τη Νίκη Κώτσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι, στην κορούλα της, αλλά και στην επιλογή που έκανε με τον Μιχάλη Κουϊνέλη να “μοιράσουν” τη ζωή τους μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αθήνας.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το κομμάτι και χαίρομαι που το αγάπησε πολύ και ο κόσμος. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα και βιντεάκια από τον κόσμο και είναι υπέροχο. Τα τραγούδια του Μιχάλη είναι βιωματικά, οπότε πιστεύω πως σίγουρα το αφιερώνει κάπου – το πιο πιθανό στην κόρη μας“, υποστήριξε η Ήβη Αδάμου για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Για σένα“, που αποτελεί ντουέτο με τον αγαπημένο της.

Η Ήβη Αδάμου για τη ζωή στην Αλεξανδρούπολη

Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει ως βάση του την Αλεξανδρούπολη, τόπο καταγωγής του Μιχάλη, προκειμένου η μικρή Ανατολή – Νεφέλη να μεγαλώσει πιο ήρεμα. Ωστόσο, αρκετά συχνά βρίσκονται στην πρωτεύουσα ιδιαίτερα όταν το απαιτούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η καθημερινότητα είναι πιο απλή και εύκολη στην Αλεξανδρούπολη και σίγουρα καλύτερη για ένα παιδάκι. Δεν μας λείπει ούτε η ηρεμία που προσφέρει η Αλεξανδρούπολη, αλλά ούτε η φασαρία της Αθήνας, αφού ταξιδεύουμε συχνά για τη δουλειά. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός είναι το ιδανικό“, υποστηρίζει η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Ήβη Αδάμου εξομολογήθηκε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεγαλώσει περαιτέρω η οικογένειά της, με την ίδια να δηλώνει πως: “Θα θέλαμε φυσικά δεύτερο παιδί“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ