Το «Μαύρο Ρόδο» είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης για τη φετινή σεζόν. Οι ανατροπές εκπλήσσουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο τους πιστούς τηλεθεατές οι οποίοι περιμένουν εν αγωνίως τις επόμενες εξελίξεις. Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της σειρά, αφορά το αν ο «Βίκος» που τον υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ο χαμένος γιος της Ηγουμένης Φιλαρέτης την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαντάει για το αν ο «Βίκος» είναι γιος της Ηγουμένης

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε και για το φλέγον θέμα. «Χαίρομαι που μου λένε συνέχεια πόσο διαφορετικός είναι ο ρόλος μου στο Μαύρο Ρόδο, γιατί έτσι επαληθεύεται η δική μου ανάγκη. Η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά, ήταν όταν έκλαιγα που δεν έχω βρει ακόμα το παιδί μου. Δεν ξέρω αν ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης, άλλα νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ αναμενόμενο», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων γελάω πολύ με τον Λεωνίδα Κακούρη, άλλα και όταν πάω να σηκωθώ και πατάω συνέχεια το ράσο. Η Κασσιανή με μαρκάρει στενά, είναι βούτυρο στο ψωμί της αυτό που έχει συμβεί. Αν το βγάλει, την έβαψε η Φιλαρέτη», συμπλήρωσε.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό που έχει βιώσει στην υποκριτική: «Έχω βιώσει ρατσιστική συμπεριφορά ως γυναίκα. Έχω ακούσει “α αυτή είναι πολύ ωραία, είναι και καλή ηθοποιός”. Προτιμώ να με θεωρούν καλή ηθοποιό πάρα όμορφη ηθοποιό. Θα ήθελα του χρόνου να κάνω μία κλασσική κωμωδία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ