Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, και με αφορμή το τροχαίο του Πάνου Νάτση, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο τροχαίο των γονιών της.

Η παρουσιάστρια διηγήθηκε το περιστατικό, λέγοντας αρχικά: «Ήταν του Αγίου Ελευθερίου. Είχαν και μια φίλη τους στο αυτοκίνητο. Οι γονείς μου τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, ο πατέρας μου ταλαιπωρείται ακόμα. Θυμάμαι τη φίλη αυτή, που ουσιαστικά οδηγούσε ο μπαμπάς μου, όταν έφυγαν από το μαγαζί έκαναν έναν κύκλο, για να την αφήσουν στο σπίτι και να γυρίσουν οι γονείς μου. Πόσα χρόνια μετά η συγκεκριμένη κοπέλα, η φίλη των γονιών, που στάθηκε πολύ στο πλευρό του μπαμπά μου, γιατί ένιωθε τύψεις».

Ακόμα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Πάντα σκεφτόταν πως αν δεν είχαν κάνει αυτόν τον κύκλο, ίσως να είχαν σωθεί. Την θυμάμαι να είναι πολλά χρόνια δίπλα στον μπαμπά μου, που ταλαιπωρήθηκε κινητικά για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή όταν μεγάλωνα, την ρώτησα: “Τόσο πολύ αγαπάς τον μπαμπά;”. Και μου λέει: “Αν εκείνο το βράδυ δεν με είχαν γυρίσει μπορεί τώρα, να μην ήταν σε αυτή την κατάσταση”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ