Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμη να αναφερθεί στον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και η παρουσιάστρια απάντησε.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό… Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια… Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ γι’ αυτό το θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Ίσως λάθος επιλογές… Ίσως να φταίω και εγώ».

Πριν καιρό είχαν πυκνώσει οι φήμες για επανασύνδεση αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ευσταθει αν κρίνουμε από τις αναφορές που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακόμα, η παρουσιάστρια είχε συναντηθεί σε μαγαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και είχε μιλήσει γι’ αυτή τη συνάντηση.

«Το χειρότερο είναι να είσαι σε μαγαζί, που μου συνέβη το Σάββατο, και ξαφνικά με τραβούσαν με το κινητό όπου μιλούσα με τον Φίλιππο. Λογικό δεν είναι όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσο καιρό; Δεν το πήρα χαμπάρι. Το συνειδητοποίησε ένας φίλος μου και τους είπε να σταματήσουν. Δεν ξέρεις πού να κρυφτείς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Επιπλέον, η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε αν είναι αυτήν την περίοδο σε σχέση με εκείνη να απαντά ότι είναι «πεινασμένη».

Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη στον αέρα της εκπομπή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ