Η Κατερίνα Καραβάτου άναψε το τζάκι στο σπίτι της καθώς η θερμοκρασία πλέον έχει πέσει αισθητά και πολλοί έχουν ανάψει τζάκι.

Η παρουσιάστρια του My Style rocks μένει σε ένα όμορο σπίτι, το οποίο έχει επιμεληθεί με προσοχή, ενώ περνά χρόνο εκεί με τα παιδιά της Αέλια και Αρίωνα.

Η Κατερίνα Καραβάτου μάς έδειξε λοιπόν στιγμιότυπο και μάς άρεσε πολύ. Πρόσφατα, η διάσημη παρουσιάστρια γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και κοινοποίησε ένα ωραίο μήνυμα. «Υπάρχουν οι κανονικές συγγένειες, αλλά υπάρχουν και οι εκλεκτικές! Εδώ βλέπετε μια τέτοια! Πολύτιμοι, ξεχωριστοί, αγαπημένοι. Παιδιά σας αγαπώ και σας ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ! (Μέσα στο καμαρίνι μας, μέσα στην αγάπη, μέσα στο γιορτινό κλίμα της γιορτής, όλοι μαζί γιατί έχουμε και γύρισμα!)», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στην εικόνα που τράβηξε η κόρη της, Αέλια.

Ακόμα, η Κατερίνα Καραβάτου ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε με λήψεις με τα παιδιά της. «Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σας!!! Είστε υπέροχοι και είμαστε ευγνώμονες για όλα! Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες που γιορτάζουν! Εύχομαι να είστε κι εσείς περιτριγυρισμένες από αγαπη κι ομορφιά και σήμερα και πάντα! Υγεία σε όλους μας! Σας αγαπώ πολύ πολύ!!!!!!!».

Η Κατερίνα Καραβάτου άναψε το τζάκι στο σπίτι της

Η Κατερίνα Καραβάτου άναψε το τζάκι στο σπίτι της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ