Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Κατερίνα Κούκα, παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και έκανε ειλικρινείς τοποθετήσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». «Το τραγούδι για μένα σημαίνει ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς τραγούδι και μουσικά», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, όμως, η Κατερίνα Κούκα έκανε μια παραδοχή και θυμήθηκε όσα τής είχε πει η Μαρινέλλα. «Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου μεγάλη τραγουδίστρια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Μαρινέλλα -μια από τις μεγάλες δασκάλες μου-, που μου είπε “να σου πω, και άρρωστοι και κουρασμένοι είμαστε στρατιώτες και διασκεδαστές. Δεν έχεις δικαίωμα να φεύγεις και να εγκαταλείπεις με την πρώτη δυσκολία».

Η Κατερίνα Κούκα σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αποκάλυψε: «Αμφισβητώ ακόμα τον εαυτό μου. Κάνω φωνητική με τη δασκάλα μου. Είναι ένας αγώνας δρόμου ατέρμονος, δύσκολος, σκληρός και πολλές φορές γονατίζεις».

«Το κοινό νιώθει τι νιώθεις και συμμετέχει στη χαρά και στον πόνο σου. Μου έχει συμβεί να έχω 40 πυρετό και έβαζα ψυχή. Ο κόσμος με χειροκροτούσε πολύ περισσότερο από οτι όταν ήμουν άρτια», ανέφερε συγκινημένη η ερμηνεύτρια. Η Κατερίνα Κούκα όμως θέλησε να ολοκληρώσει, λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για πράγματα αλλά όχι για πολλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ