Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Γερμανού στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη από τη στιγμή που έγινε η Δαμιανή στη «Μάγισσα».

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τον τρόπο που διαλέγει τις δουλειές της.

 «Αυτή την εποχή συζητάμε για τον χειμώνα που έρχεται, οπότε αυτό κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει, το πάω με το ένστικτο και χωρίς να το σκηνοθετώ, Προσπαθώ να βρω και ποια είναι η ανάγκη μου. Θέλω να ξεκουραστώ και λίγο, είμαι σε μια ηλικία που θέλω να χαίρομαι και ορισμένα πράγματα. Δεν θέλω να τρώω ξύλο συνέχεια και αδιάλειπτα, θέλω λίγο να ξεκουράζομαι να χαίρομαι».

Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε τη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1 και τη σειρά «Η μάγισσα», όπου η Κατερίνα Λέχου υποδύεται τη Δαμιανή, τον απόλυτο ρόλο κλειδί της ιστορίας.

Η Κατερίνα Λέχου υποδύεται την Δαμιανή στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα"
Η Κατερίνα Λέχου υποδύεται την Δαμιανή στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα”

Η αγαπημένη ηθοποιός αρχικά αποκάλυψε πως το υπόλοιπο καστ της σειράς δεν γνώριζε πως η ηρωίδα της ήταν αυτή που σκότωσε το μωρό στον πύργο των Λασκαραίων, μέχρι και το 20ό επεισόδιο.

Στις πιέσεις της Ναταλίας Γερμανού να αποκαλύψει το τέλος της Δαμιανής η Κατερίνα Λέχου φυσικά αρνήθηκε και περιορίστηκε στο να πει ότι «όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Μη νομίζεις πως μόνο οι κακοί θα τιμωρηθούν. Θα υπάρξουν αναπάντεχες εξελίξεις».

Δείτε το τρέιλερ της Μάγισσας, που θα προβληθεί την Δευτέρα 4/3.

Κεντρική photo: Instagram/katerinalehou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ