Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» στο OPEN TV και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπιζαν στον παρελθόν οι παπαράτσι.

Η ίδια, μίλησε για την ασφυκτική πίεση που δεχόταν στο παρελθόν από τους paparazzi. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μου αρέσει να απασχολώ τον Τύπο για το τι κάνω στη ζωή μου. Θέλω να ζω απλά τη ζωή μου στο φουλ, αυτό. Να αγαπάω δυνατά, να δίνομαι ολοκληρωτικά, να τα κάνω όλα ολόκληρα. Πριν από 15 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Υπήρχαν και οι ειδήσεις γνωστού καναλιού, υπήρχαν όλα αυτά τα gossip πράγματα και τα περιοδικά. Ήταν η φάση που τότε τα πράγματα ήταν πάρα πολύ αλλιώς και σε κόκκινη ζώνη. Τώρα δεν είναι έτσι.

Το περιστατικό που έκανε την Κατερίνα Παπουτσάκη να τρομάξει

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ένα περιστατικό στο οποίο η ίδια είχε αισθανθεί ότι κινδύνευε: «Σήμερα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δεν θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα. Εμένα κάτω από το σπίτι μου με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω. Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν. Έχω περάσει σκηνές γκραν γκινιόλ τότε, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μια τρέλα.», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ