«Οι ωραιότερες λήψεις της ζωής μου βγαλμένες από το αγόρι μου», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους followers της με τα στιγμιότυπά της με μαγιό, δείχνοντας την υπέροχη σιλουέτα της. Η Κέλλυ επέλεξε ένα μαύρο ολόσωμο, με κοψίματα στο πλάι, που αναδεικνύουν μοναδικά το γυναικείο σώμα.

Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου, να σημειωθεί, έχει δημιουργήσει με τον Νίκο Κουρκούλη μία υπέροχη οικογένεια. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη, που έχουν δώσει περισσότερη ευτυχία στο ζευγάρι.

Αν και οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν στις σχέσεις, εκείνοι με ένα μαγικό τρόπο έμαθαν να ξεπερνούν τα πάντα. «Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας. Ήμασταν όλη μέρα μαζί… Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Με τη νέα χρονιά κάτσαμε με την Κέλλυ και γράψαμε σε ένα χαρτί τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Εκτιμήσαμε όσα έχουμε», έχει πει ο Νίκος Κουρκούλης σε συνέντευξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ