Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζει στους Παξούς η Κλέλια Ανδριολάτου, καθώς στο νησί του Ιουνίου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της τρίτης σαιζόν του Maestro.

Και μπορεί να γυρίσματα να είναι πολύ απαιτητικά αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ώστε οι πρωταγωνιστές να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά του νησιού. Έτσι, η Κλέλια Ανδριολάτου δεν έχασε την ευκαιρία.

Καθώς ορισμένες παραλίες είναι προσβάσιμες μόνο με πλεούμενο η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβηκε σε ένα φουσκωτό για να βρεθεί σε έναν πραγματικό παράδεισο.

Στιγμιότυπα και εικόνες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί λοιπόν τη βλέπουμε με υπέροχο κατακόκκινο μπικίνι πριν τη βουτιά της, αλλά και να κολυμπάει με το συνάδελφό της, Γιώργο Μπένο.

Η Κλέλια αγαπάει τα μονόχρωμα μαγιό, το είχαμε καταλάβει από πέρσι, που την είδαμε με κοραλί μπικίνι αλλά και ολόσωμο. Το μονόχρωμο είναι η απόλυτη τάση σήμερα, σε έντονα χρώματα- ειδικά το κόκκινο, που υπογραμμίζει την quiet luxury αισθητική που σαρώνει από πέρσι.

Δείτε τις εικόνες της Κλέλια από τους Παξούς και κάποια περσινά της beachwears:

H Κλέλια Ανδριολάτου και ο Γιώργος Μπένος στα ονειρικά νερά των Παξών. Photo: Instagram/klelia_andriolatou
H Κλέλια Ανδριολάτου και ο Γιώργος Μπένος στα ονειρικά νερά των Παξών. Photo: Instagram/klelia_andriolatou
Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει μια εντυπωσιακή συλλογή μαγιό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ