Η Κλόε Καρντάσιαν προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη που αφορά την υγεία της. Συγκεκριμένα η μικρότερη κόρη της Κρίς Τζένερ και του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μίλησε δημόσια για την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, που αφορούσε την αφαίρεση ενός όγκου από το πρόσωπό της.

Κλόε Καρντάσιαν

Τον τελευταίο καιρό, η Κλόε, έκανε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις, φορώντας επιδέσμους στο μάγουλό της, πράγμα που είχε σχολιαστεί ιδιαιτέρως. Με μία σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κλόε Καρντάσιαν, μίλησε λεπτομερώς και ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της. «Έχω δει πολλές ιστορίες να κυκλοφορούν σχετικά με τον επίδεσμο στο πρόσωπό μου με κάποιους από εσάς να αναρωτιούνται γιατί τον φοράω έναν τις τελευταίες εβδομάδες», έγραψε αρχικά για να συνεχίσει: «Αφού παρατήρησα ένα μικρό εξόγκωμα στο πρόσωπό μου και υπέθεσα ότι ήταν κάτι τόσο μικρό όσο ένα σπυράκι, αποφάσισα να το κάνω βιοψία 7 μήνες αφού συνειδητοποίησα ότι δεν υποχωρούσε».

Η ίδια, ανέφερε ότι πήγε σε δύο διαφορετικούς δερματολόγους, οι οποίοι θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο εξόγκωμα είναι «εξαιρετικά σπάνιο» για την ηλικία της.

«Λίγες μέρες αργότερα μου είπαν ότι πρέπει να κάνω άμεσα επέμβαση για να αφαιρέσουν έναν όγκο από το πρόσωπό μου», συνεχίζει στην ανάρτησή της. «Δεν κάλεσα κανέναν άλλον από τον Dr. Garth Fisher, έναν αγαπημένο φίλο της οικογένειάς μου και έναν από τους καλύτερους χειρουργούς στο Beverly Hills που ήξερα ότι θα φρόντιζε απίστευτα το πρόσωπό μου».

«Είμαι ευγνώμων που ο γιατρός κατάφερε να αφαιρέσει τα πάντα και τώρα βρίσκομαι στο στάδιο της επούλωσης. Οπότε, εδώ είμαστε… θα συνεχίσετε να βλέπετε τους επιδέσμους μου και όταν μου επιτραπεί, πιθανότατα θα δείτε μια ουλή (και ένα βαθούλωμα στο μάγουλό μου από την αφαίρεση του όγκου)».

Η 38χρονη σημείωσε ότι ο μόνος λόγος που μοιράστηκε την περιπέτειά της δημοσίως, είναι για να αφυπνίσει τον κόσμο και για να υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε εξετάσεις.

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κλόε Καρντάσιαν

Έκανε ακόμα αναφορά και στην προηγούμενη περιπέτεια που είχε, όταν οι γιατροί εντόπισαν και αφαίρεσαν μια καρκινική ελιά από την πλάτη της.

«Στα 19 μου χρόνια, είχα μελάνωμα στην πλάτη μου και έκανα χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσω. Πρέπει να ελέγχουμε συνεχώς», προέτρεψε η Κλόε Καρντάσιαν. «Είμαι κάποια που φοράει αντηλιακό κάθε μέρα, με θρησκευτική ευλάβεια, οπότε κανείς δεν εξαιρείται από αυτά τα πράγματα. Σας παρακαλούμε να το πάρετε σοβαρά υπόψη σας και να κάνετε τακτικά αυτοελέγχους καθώς και τις ετήσιες εξετάσεις σας».

Στην ανάρτησή της, η Καρντάσιαν ευχαρίστησε τους γιατρούς της για τη βοήθειά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ