Η Κωνσταντίνα Κομμάτα επέλεξε την εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, «Πρωινό μας», και μίλησε για την κόρη της, Ιωάννα, τον γάμο της με τον Γιώργο Σαμαρά αλλά και για την τηλεόραση, καθώς την παρακολουθούμε στη σειρά «Η δική μας οικογένεια».

Η ηθοποιός έδειχνε χαρούμενη και με θετική ενέργεια και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το παιδί της, αλλά και στο πώς το βιώνει εκείνη και ο σύζυζγός της.

«Η ζωή δεν μας τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε, αλλά εγώ είμαι τυχερή. Είμαστε μαζί 6 χρόνια και παντρευτήκαμε μετά από 1 χρόνο σχέσης. Η κόρη μου Ιωάννα είναι 1.5 έτους και είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει και κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα κι εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρωτό εγγόνι και ανίψι», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στη Φάιη Σκορδά, η Κωνσταντίνα Κομμάτα εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως η εγκυμοσύνη τους έκανε πραγματικά χαρούμενους: «‘Εχουμε μπει σε μια σειρά. Λείπαμε κοντά 3 χρόνια από την Αθήνα και ήμασταν στην Κρήτη. Πήγαμε στην Κρήτη γιατί εργαζόταν εκεί ο Γιώργος. Έμεινα στην Κρήτη μέχρι να μεγαλώσει λίγο η μικρή μου. Έχουμε μετακομίσει 8 φορές στα 6 χρόνια κι ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά το γεγονός της εγκυμοσύνης ήταν πολύ όμορφο και ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας. Το θέλαμε πολύ κι ήταν κατάλληλο και το timing. Δόξα τω Θεώ ήμασταν από τους τυχερούς».

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά μετά τον ερχομό της κόρης τους, λέγοντας: «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες στη σχέση μέχρι να βρεις τα πατήματά σου σα νέα μαμά, αλλά μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση νομίζω γίνεται μετά καλύτερη, πολύ καλύτερη. Έχω δεθεί ακόμα πιο πολύ με τον Γιώργο. Από την αρχή βρίσκεις κοινά με τον άλλον αλλά όταν έρχεται το μωράκι κι έχετε αυτόν τον κοινό στόχο δένεσαι ακόμα πιο πολύ».

«Θεωρώ αυτονόητο να βοηθάει ο μπαμπάς στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Δεν θα μπορούσα. Είναι κάτι δικό μας και το έχουμε μαζί», συμπλήρωσε επίσης η Κωνσταντίνα.

Ακόμα, η Κωνσταντινα Κομμάτα μίλησε για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, «Η δική μας οικογένεια», και δήλωσε πολύ χαρούμενη για το πρότζεκτ αυτό.

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Βάφτισαν την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ