Ο ρόλος της μητρότητας είναι για εκείνη προτεραιότητα, λόγος για τον οποίο αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μία μικρή εξαίρεση και βρέθηκε, συνοδευόμενη από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Φορώντας ένα σατέν φούξια φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ίδιου χρώματος mules, έκλεψε τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων.

Οι τηλεοπτικές κάμερες την προσέγγισαν κι εκείνη μίλησε για όλα. «Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του παιδιού και μετά τον γάμο. Όλα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στο παιδί. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για τα επαγγελματικά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω, αλλά δεν θέλω κιόλας γιατί δεν μπορώ να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Έχω βοήθεια από τη μητέρα μου τώρα που είναι εδώ. Θα επέστρεφα με ένα live πρόγραμμα, γιατί στα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά άμα εγώ δεν θέλω να βγω από το σπίτι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ