Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της και πλέον είναι στον έβδομο μήνα της κύησής της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι χαρούμενη, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος συμβάλλει σε αυτό κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να τη χαροποιεί. Η Κωνσταντίνα, μάλιστα, είχε αναφερθεί στον ερχομό του παιδιού της με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει
», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στο post της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα καλαίσθητο φόρεμα για τη βόλτα της, το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα, μεγάλα Chanel γυαλιά και όπως βλέπουμε πραγματοποίησε τις αγορές της από τη Louis Vuitton.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λέγεται ότι περιμένουν αγοράκι, ωστόσο η tv hostess –που γιόρτασε πρόσφατα και τα γενέθλιά της-, αποσαφήνισε: «Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι φύλο είναι. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ και θέλουμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Σίγουρα ο άντρας μου, ο Βασίλης το ξέρει το φύλο κι εμένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε».

photos: papadakis press

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά on camera για την εγκυμοσύνη της και συγκινείται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ