Σε μία τεράστια αποκάλυψη προχώρησε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ, που αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχτηκε πως το είχε… παρακάνει με τα fillers, προκειμένου να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Η 58χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στις αγωνίες που δημιουργήθηκαν όσο μεγάλωνε που αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση. Μιλώντας στον ξένο Τύπο παραδέχτηκε αρχικά πίστευε ότι έδειχνε πανέμορφη μετά την εφαρμογή fillers και ότι πίστευε ότι φαινόταν η διαφορά. «Νόμιζα ότι γερνούσα ενώ ήμουν πραγματικά νέα» ξεκίνησε λέγοντας. «Αυτό είναι απλά ένα χάσιμο χρόνου, είναι ένα φαινόμενο ντόμινο, είναι σαν να μην συνειδητοποιείς ότι φαίνεσαι λίγο εκτός, οπότε μετά συνεχίζεις να κάνεις περισσότερα γιατί φαίνεσαι φυσιολογική στον εαυτό σου και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: ‘Ω, αυτό φαίνεται καλό’» είπε.

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

«Δεν συνειδητοποιείς πώς δείχνεις στους άλλους ανθρώπους και απλά κάνεις πάρα πολλά fillers και μετά πρέπει να τα αφαιρέσεις, τα οποία – δόξα το Θεό – αφαιρούνται, αλλά νομίζω ότι τα έκανα θάλασσα και τώρα ευτυχώς, μπορώ, μπόρεσα να αντιστρέψω τα περισσότερα από αυτά και τώρα είμαι πραγματικά απλά μεγαλύτερη» συνέχισε.

Η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν ειλικρινής για το πώς οι προσπάθειές της να μείνει νέα στην πραγματικότητα, γύρισαν μπούμερανγκ. Πέρυσι, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρχικά προσπάθησε να καταπολεμήσει το να δείχνει μεγαλύτερη με διάφορες «ενέσεις» και άλλες θεραπείες, αλλά τελικά συνειδητοποίησε πως «τρελάθηκε» και τώρα προσπαθεί να γεράσει με χάρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ