Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε τις λεπτομέρειες μιας έκτακτης κατάστασης κατά το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, η οποία θα μπορούσε να είχε τραγικές συνέπειες για το αγέννητο παιδί της. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, ο υπέρηχος ήταν η κομβική στιγμή που οδήγησε τελικά στη διάσωση της ζωής του μωρού της.

Η Kourtney, που αυτή τη στιγμή περιμένει αγοράκι με τον σύζυγό της Travis Barker, αφηγήθηκε την τραυματική ημέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν εμφανίστηκε μια επιπλοκή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μιλώντας στη Vogue, η Kourtney Kardashian είπε: «Αυτή η εμπειρία άνοιξε τα μάτια μου σε έναν εντελώς νέο κόσμο τον οποίο δεν ήξερα στο παρελθόν».

Περιγράφοντας τη δοκιμασία, ανέφερε: «Ήταν τρομακτικό. Μετά, έμαθα ότι η ασφάλιση καλύπτει συνήθως μόνο δύο υπερήχους όταν είσαι έγκυος, δεν είχα ιδέα. Πάντα ήμουν αρκετά τυχερή να κάνω περισσότερα από αυτά που καλύπτει η ασφάλεια, και είναι ένας από αυτούς τους υπερήχους που έσωσαν τη ζωή του μωρού μου».

Η ευγνωμοσύνη της Kourtney Kardashian προς την ιατρική της ομάδα ήταν εμφανής τον περασμένο μήνα, όταν εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιεύοντας μια συγκινητική ασπρόμαυρη φωτογραφία της, έγραψε: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας».

Εξέφρασε επίσης τη βαθιά εκτίμησή της για τον Travis Barker, ο οποίος έσπευσε στο πλευρό της παρόλο που ήταν σε περιοδεία, χαρακτηρίζοντάς τον «βράχο» της και ευχαρίστησε τη μητέρα της για την αμέριστη υποστήριξή της.

H Kourtney είχε υποβληθεί σε αρκετούς γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης πριν από τη φυσική σύλληψη. Σε αυτό το ταξίδι, ένιωσε «πιεσμένη» να επιλέξει θεραπείες γονιμότητας, μια απόφαση που ένιωθε ότι ήταν αντίθετη με το ένστικτό της. Συλλογιζόμενη τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε συλλάβει φυσικά, ανέφερε: «Ήταν ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σοκ, μετά υπερ-χαρούμενη, φόβος, ανησυχία, αλλά θυμήθηκα τότε να έχω ευγνωμοσύνη».

Η Kourtney Kardashian αναφέρθηκε επίσης στον έλεγχο που αντιμετώπισε λόγω της ηλικίας της, λέγοντας στο Vanity Fair Italia, «Αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Απλώς λέω: πώς θα μπορούσες να αμφισβητήσεις το σχέδιο του Θεού;… Ήταν τρομακτικό. Νιώθω ότι αργά ή γρήγορα θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί ελπίζω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει άλλους, αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη γιατί ήταν πραγματικά τρομακτικό».

Έθιξε επίσης ορισμένους από τους περιορισμούς που έχει επιβάλει η τρέχουσα εγκυμοσύνη της, όπως η αποχή από προπονήσεις, καφεΐνη, ακόμη και σεξ. Η Kourtney παραδέχτηκε ότι αυτοί οι περιορισμοί ήταν διαφορετικοί από τις προηγούμενες εμπειρίες της.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με τον Travis Barker ήταν μοναδική, καθώς τον εξέπληξε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Blink-182 με μια πινακίδα που έγραφε “TRAVIS I’m PREGNANT”, ένα παιχνιδιάρικο φόρο τιμής στο μουσικό βίντεο του συγκροτήματος All The Small Things. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι είχε κάνει κρυοσυντήρηση από τα 30 της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KOURTNEY KARDASHIAN,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ