Η 24χρονη Kylie Jenner στέφεται και επίσημα βασίλισσα του Instagram, αφού η ιδιοκτήτρια της Kylie Cosmetics έγινε η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που έφτασε τους 300 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Aυτή η επιτυχία την καθιστά το δεύτερο άτομο που έφτασε σε τόσο υψηλό αριθμό ακολούθων, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αγγίζει τα 388 εκατομμύρια. Η Ariana Grande κατείχε την πρώτη θέση ως η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram, καθώς τον Φεβρουάριο του 2019, είχε συγκεντρώσει 146,5 εκατομμύρια ακόλουθους, ξεπερνώντας τη Selena Gomez, η οποία είχε κερδίσει τη θέση με τα περισσότερα follow πριν από την pop star.

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner κατάφερε αυτήν την επιτυχία παρά το γεγονός ότι διατηρεί σχετικά χαμηλό προφίλ στο Instagram τους τελευταίους δύο μήνες. Η Kylie, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ Tarvis Scott, πήρε λίγο χρόνο μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού πέθαναν θεατές στη συναυλία του Scott στο Χιούστον στις 5 Νοεμβρίου. Η Jenner επέστρεψε στο Instagram την παραμονή των Χριστουγέννων με μια φωτογραφία της μητέρα, Kris Jenner.

Στη συνέχεια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έγραψε: «Καθώς πλησιάζει το 2022, σκέφτομαι το περασμένο έτος και τις ευλογίες που έφερε, αλλά και τις πολλές στενοχώριες που είχε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χρονιά και όλες τις σημαντικές αλλαγές που έκανε στη ζωή μου».

Kylie Jenner

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KYLIE JENNER,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ